Velünk kerek a világ!

Üdvözöljük a honlapunkon!

A Primary Balls Kft elsődlegesebb célja, hogy a világ legnagyobb és legsokoldalúbb minőségi labdagyártója legyen. Eddigi tapasztalatunkat legmodernebb technológiai újításokkal ötvöztük, így teljes mértékben meg tudunk felelni a vevőink elvárásainak. Budaörsön található gyártórészlegnek és elosztó központunknak köszönhetően gyorsan ki tudjuk szolgálni a vevői igényeket.

A Primary Balls Kft labdáit a világon bárhol a legjobb áron és minőségben kapják meg. A magas esztétikai minőség magas élettartammal és a legjobb árral párosul a piacon.

A kizárólag nálunk gyártott PBall Premium márkanevű kiváló minőségű labdáinkat mindenkinek ajánljuk.

Hogyan tudjuk ezt garantálni?

  • Figyelembe vettük az elmúlt évek vevői és a piaci igényeit, elvárásait
  • 400.000 Eurós technológiai fejlesztést végeztünk el
  • A legjobb szakemberekkel dolgozunk
  • Az üzemünkben a legmodernebb technológia biztosítja, hogy a világ legjobb labdáit gyárthassuk
  • Gyártásból véletlenszerűen választunk labdákat, melyeket alakváltoztatásra kényszerítünk. Így teszteljük labdáinkat, hogy vevőink mindig a legjobb minőséget kapják

Az egyedi és világszínvonalú technológiánknak, minőségi ellenőrzéseknek, teszteknek köszönhetően magabiztosan vállaljuk a garanciát labdáinkra. Termékvizsgálataink célja, hogy megfeleljen az európai és nemzeti előírásoknak minőségben, biztonságban a TÜV által előírt feltételeknek megfelelően.
KERMI TUV
Labdánkon szerepel a CE jelölés, mely igazolja, hogy az Európai Unióban megkövetelt szabványoknak megfelelően készítjük el játék labdáinkat. Cégünk elkötelezte magát a magas szintű minőség mellett: mind termékeink, mind vállalatirányításunk a lehető legmagasabb minőséget képviselik.