Velünk kerek a világ!

Játék labdák

Színes labda gyermekeink testi és lelki fejlődéséért!

A labdával, mint eszközzel már ősi Kínában és Egyiptomban i.e. 2500 körül játszottak. Az akkori labdák különböző anyagokból készültek pl. állatbőr, parafa. Népszerűsége a labdáknak a századok folyamán nem csökkent egyre elterjedtebb lett, így manapság gyermekkortól az idősebb korig igen népszerű játék. Az elmúlt évszázad során rengeteg új és változatos labdajáték alakult ki, és mindegyik külön meghatározza az elfogadott labda méretét és tulajdonságait.

A sok színes játszóházi labda látványa hancúrozásra inspirálja a piciket. A kisgyerekek nagy része szívesen játszik a labdával, és a játék labda a visszahúzódó gyereket is vonzza. Segít a gyermekeknek megtapasztalni a mozgás irányát, erejét, fejleszti a vizuális figyelmet, logikus gondolkodást és a problémamegoldást, ezért a PBall Premium labdáink terápiás célokra is kitűnően használhatóak. Felnőttként ki ne szeretne újra kicsit gyermek lenni és önfeledten labdázni? Idősebbek újra élhetik a gyermekkorukat. Játszóházi labdáink előcsalogatják Önökből az elfeledett gyermeki lelkesedést. Játék labdáink játszósátorban, játszóházakban, medencében, homokozóban, fürdőkádban, terápiás célokra, reklám célokra is felhasználhatóak továbbá egyre kedveltebbek céges rendezvényeken.

PBall Premium labdák kizárólagos forgalmazója a Primary Balls Kft.

Kiszerelés, méret

  • Választható színek: fehér, sárga, kék, piros, narancs, zöld
  • Méret: 60 mm, 75 mm,( 80 mm hamarosan)
  • Csomagolás: 500 db/ kiszerelési egység
  • Color mix 500 db/ kiszerelési egység

Cégünk rugalmasan áll az igények kielégítéséhez, termékeink fejlesztését a vevők elképzeléseihez igazítjuk, további színekre és igényekre kérjen Tőlünk ajánlatot. Ha cégének logoját szeretné a labdákon látni, mi elkészítjük Önnek. Minőségi ellenőrzéseknek, teszteknek köszönhetően magabiztosan vállaljuk a garanciát labdáinkra. Labdáink megfelelnek a szigorú törvényi előírásoknak, így nem ártalmasak az Önök és gyermekeik egészségére. Termékvizsgálataink célja, hogy megfeleljen az európai előírásoknak.
KERMI TUV

Önt nem érheti csalódás a termékeink használatakor, mert a TÜV minősítés a legmagasabb minőséget garantálja független vizsgálatok útján. Sok más gyártóval szemben, cégünk gondoskodik arról, hogy labdáink megfeleljenek a vevői és jogszabályi követelményeknek.
Labdáinkat CE jel igazolja, az általunk gyártott játszóházi labdák megfelelnek az alapvető biztonsági és védelmi követelményeknek, az előírt megfelelőség-értékelési eljárást elvégeztük.
Primary Balls Kft célja, hogy gyermekeik egészségét megóvjuk a káros és veszélyes anyagoktól. A nálunk megvásárolható termékek megfelelnek az Európai Uniós szabványoknak.

Megfelelünk EN 71 szabvány követelményrendszerének:

  • A mechanikai és biztonsági feltételeknek pl. fizikai sérülések, gyúlékonyság
  • Vegyi biztonsági feltételeknek: bőrön és nyálkahártyán keresztüli felszívódás
  • Mutagén, rákkeltő anyagok kiszűrése

Fontos a számunkra, hogy hazai és export piacra minőségi tanúsítvánnyal kerüljenek ki termékeink, így biztosítjuk Önt a legjobb minőségről.

Vizsgálat során figyelembe vett szabványok:
MSZ EN 71-1:2011
EN 71-2:2011
MSZ EN 71-3:1996, MSZ EN 71-3:1994/A1:2002

A megrendelt labdákat, határidőre, pontosan a szigorú követelményeknek megfelelően szállítjuk.

PBall Premium labdaméretek:

ÁtmérőCsomagolásdb/ köbméter
75 mm 500 db 2.800 db
60 mm 500 db 5.500 db